Sodium Gluconate

Pedaran pondok:

Sodium Gluconate disebut ogé D-Gluconic Acid, Monosodium Salt nyaéta uyah natrium asam glukonat sareng dihasilkeun ku férmentasi glukosa. Éta granular bodas, padet / bubuk anu leyur pisan dina cai.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk:

Sodium Gluconate disebut ogé D-Gluconic Acid, Monosodium Salt nyaéta uyah natrium asam glukonat sareng dihasilkeun ku férmentasi glukosa. Éta granular bodas, padet / bubuk anu leyur pisan dina cai. Éta henteu korosif, henteu toksik, biodegradable sareng diperbaharui. Éta tahan ka oksidasi sareng réduksi bahkan dina suhu luhur. Harta utama natrium glukonat nyaéta kakuatan chelating anu hadé, hususna dina larutan basa alkali jeung alkali. Éta ngabentuk chelates stabil kalayan kalsium, beusi, tambaga, aluminium sareng logam beurat sanés. Éta agén chelating anu langkung unggul tibatan EDTA, NTA sareng fosforat.

Spésifikasi Produk

Barang & Spésifikasi

GQ-A

Penampilan

Partikel / bubuk kristal bodas

Kasucian

> 99,0%

Klorida

<0,05%

Arénis

<3ppm

Anjog

<10ppm

Logam beurat

<10ppm

Sulfat

<0,05%

Ngurangan Bahan

<0,5%

Kalah dina garing

<1.0%

Aplikasi:

1. Industri Pangan: Natrium glukonat mangrupikeun penstabil, sekuenser sareng kentel nalika dianggo salaku bahan tambahan pangan.

2. Industri farmasi: Dina widang médis, éta tiasa ngajaga kasaimbangan asam sareng alkali dina awak manusa, sareng ngahankeun operasi normal saraf. Éta tiasa dianggo dina pencegahan sareng ubar sindrom pikeun natrium rendah.

3. Produk Kosmétik & Perawatan Pribadi: Sodium glukonat dianggo salaku agén chelating pikeun ngawangun kompleks sareng ion logam anu tiasa mangaruhan stabilitas sareng tampilan produk kosmétik. Glukonat ditambihkeun kana beberesih sareng sampo pikeun ningkatkeun lather ku cara nyéronkeun ion cai heuras. Glukonat ogé dianggo dina produk perawatan lisan sareng huntu sapertos pasta gigi dimana éta dipaké pikeun nyébut kalsium sareng ngabantosan nyegah gingivitis.

4. Industri Pembersih: Natrium glukonat seueur dianggo dina seueur detérjen rumah tangga, sapertos piring, binatu, jst.

Pakét & Panyimpenan:

Pakét:Kantong plastik 25kg nganggo palapis PP. Paket alternatip tiasa sayogi nalika pamundut.

Ingetan:Waktos hirup-rak nyaéta 2 taun upami disimpen dina tempat anu tiis, garing. Tés kedah dilakukeun saatos kadaluarsana.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami