LAYANAN KAMI

1. Punten kontak sareng salesman. Kami tiasa ngabantosan anjeun ogé:

Mr Michael

Whatsapp: +86 18353997870

2. jasa Pra-diobral

Punten wartoskeun ka kami produk anu anjeun badé mésér. Penjual lalaki bakal masihan anjeun laporan tés ku gambar gambar atanapi pidéo. Sababaraha data tés ti Cina, sababaraha ti luar negeri. 

Kami ngumpulkeun sababaraha data ti konsumén kuring. Upami anjeun caket pisan, data bakal ngagaduhan nilai anu luhur pisan. 

Saatos anjeun nyetél mesen, anu jualan bakal nunjukkeun jadwal produksi sareng mariksa hasil tésna. Sareng cadangan hiji sampel. Sampel nyatet tanggal, nami produk, nagara. Éta bakal saé disayogikeun salami sataun. 

3. jasa Saatos-diobral 

1) Kusabab ieu mangrupikeun bahan kimia, kadang-kadang urang henteu tiasa méréskeun masalah online. Urang tiasa hiber ka pabrik tumpukan anjeun sareng komunikasi sareng teknisi anjeun. Kami gaduh pangalaman anu euyeub ngeunaan campuran beton sareng pabrik taneman. Sareng kami tiasa ngabantosan anjeun pikeun milari jalan épisiénsi tinggi dina bisnis. 

2) Biaya perjalanan: urang nanggung biaya 

3) Kami gaduh rencana kunjungan ka konsumén jangka panjang sareng hadiah kauangan kawijakan taunan. 

TIM KAMI

Ngatur: kami tim individu. Kami damel babarengan pikeun tujuan anu sami. 

Bagikeun: sadayana ngagaduhan kaahlian khusus. Hayu aranjeunna ngalakukeun peranna nyalira. 

Diajar: urang daék diajar sahingga urang ngagaduhan kapasitas anu pas. 

Manggih: kami daék milarian bakat pikeun ngiringan kami. 

Komunikasi: kami ngadorong perdebatan diantara karyawan. Sagala saran anu kondusif pikeun méréskeun masalah sareng ningkatkeun kamampuan jasa tim bakal dicandak. 

Perhatosan: kami bakal masihan dukungan nalika padamel masalah. 

TEKNOLOGI KAMI

Shandong Gaoqiang New Materials Technology Co., Ltd. nutupan 9100 méter pasagi pikeun gedong gedong sareng 600 méter pasagi pikeun panilitian ilmiah sareng laboratorium. 

Perusahaan kami parantos ngawangun garis produksi campuran beton lengkep, analisis kimia sareng laboratorium properti fisik sareng Universitas Gedong Shandong sareng Universitas Téknik Sipil Beijing, dilengkepan alat-alat modéren pikeun ngukur sareng nguji alat sareng alat skala gedé. Perusahaan urang gaduh grup panilitian sareng pamekaran anu kuat anu diwangun ku dokter propésional, master of China Academy of Building Science. 

Laboratorium bakal statistik sareng mastikeun kamungkinan produktivitas sareng efektivitasna ku percobaan dina daptar salami 1 taun. Tapi uji beton kedah dilaksanakeun sateuacan dianggo kusabab bédana semén sareng keusik. Numutkeun ka layanan purna jual kami, kami bakal masihan dukungan teknis on_site gratis upami diperlukeun. 

LAYANAN SAMPEL

Campuran beton: gratis 

Waktos: sampel bakal dikirim dina 2 dinten saatos kami nampi biaya anu jelas

Jumlah: 500g-2000g 

Pakét: botol HDPE bodas

Express: DHL atanapi FEDEX 

Biaya Express: ku meuli 

Kawijakan: nalika anu mésér buku bahan kami, biaya anu jelas anu kantos kajantenan bakal diitung salaku bagian tina nilaina. 

1. wilujeng sumping ka pabrik kuring

Upami anjeun resep kana produk kuring, mangga sumping ka Cina sareng nganjang ka perusahaan kuring. Kami bakal nunjukkeun prosés ngahasilkeun sareng ngalakukeun tés anu anjeun kedah tingali. punten nyandak sababaraha sampel sareng anjeun nalika anjeun datang deui sareng uji nganggo semén sareng keusik anjeun nyalira. 

Hotel: kami buku hotél pikeun anjeun. 

Biaya Wisata:biaya perjalanan bakal diitung salaku bagian tina barang nalika anjeun buku bahan kami. kami yakin kana produk kuring sabab kami ngalakukeun loba ngabandingkeun sareng seuseueurna di dunya. 

2. Kami bakal didatangan perusahaan anjeun 

Kusabab ieu mangrupikeun bahan kimia, kadang-kadang urang henteu tiasa méréskeun masalah online. Urang tiasa hiber ka pabrik tumpukan anjeun sareng komunikasi sareng teknisi anjeun. Kami gaduh pangalaman anu euyeub ngeunaan campuran beton sareng pabrik taneman. Sareng kami tiasa ngabantosan anjeun pikeun milari jalan épisiénsi tinggi dina bisnis. 

Biaya perjalanan: kami nanggung biaya nalika anjeun buku bahan kami. 

3. Urang gaduh rencana kunjungan ka konsumén jangka panjang sareng kabijakan ganjaran finansial taunan.

LAYANAN NERANGKEUN

barang ageung:

1.kapasitas polycarboxylate superplasticizer 

1) tank IBC 1000kg dugi 1200kg masing-masing, wadah 1 × 20 'tiasa nyandak tank 20 PCS IBC, Label tiasa janten pamundut 

2) tanki flexi: 20000kg dugi ka 24000kg masing-masing, wadah 1 × 20 'tiasa nyandak tanki 1 pc flexi, Lable tiasa janten pamundut

Waktos kiriman: 

2 dugi 5 dinten saatos nampi setoran 

Syarat pamayaran: 

1. deposit 30% TT, sareng kasaimbangan 70% afer ningali salinan BL 

2. LC anu teu tiasa dibalikkeun dina titingalian