Bubuk Polycarboxylate Superplasticizer

Pedaran pondok:

Ieu mangrupikeun generasi katilu kinerja tinggi sareng ramah-eco polioksil karboksilat asam plastik, dikembangkeun ku perusahaan urang nargétkeun dina palastik bubuk. Bubukna diolah ku téknologi dry dry spray. Partikel bubuk ukuranana seragam, gaduh fluiditas anu saé, hidropopisitas rendah,


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Ieu mangrupikeun generasi katilu kinerja tinggi sareng ramah-eco polioksil karboksilat asam plastik, dikembangkeun ku perusahaan urang nargétkeun dina palastik bubuk. Bubukna diolah ku téknologi dry dry spray. Partikel bubuk ukuranana seragam, gaduh fluiditas anu saé, hidrophobisitas rendah, tingkat pangirangan cai anu luhur sareng gampang dianggo. Produk cocog sareng standar Poly Carboxylic Acid Super Plasticizer JG / T 223-2007.

Data Téknis

Item Tés Nilai Normal
Penampilan bubuk abu
PH (20% leyuran cai) 7-9
Kandungan Cai ≤3%
CL- ≤0.1%
Na2Janten4 2%
Komponén aktip ≥90%
Kapadetan Massal 610 ± 50(kg / m3)

Widang Aplikasi

Dipaké dina bahan bubuk garing basis semén sapertos beton performa tinggi, mortar garing, mortir tahan cai, leveling diri, grout sareng mortir termal polyphenyl.  

Saran Aplikasi 

Kisaran hidrofobisitas nyaéta 0,18 ~ 0,40% (diukur ku jumlah bahan semén), sareng ukuranana akurat.

Produk ieu tiasa dicampur kana beton sareng cai. Langkung saé leyur sareng cai sateuacan dicampur kana beton.

Laksanakeun uji coba-campuran tina beton nalika mimiti nganggo produk ieu atanapi ngarobih jinis semén.

Ngatur Catetan

Produk ieu bubuk padet ramah lingkungan. Nalika kontak sareng panon atanapi awak lalaki, langsung ngumbah ku cai bersih.

 Nalika ngarobah jinis semén atanapi nganggo jinis semén énggal pikeun anu munggaran, ngalakukeun tés kasaluyuan semén. Aduk rata sareng lengkep. Nalika ngagunakeun palastik bubuk langsung, waktos aduk kedah diperpanjang.

 Ningkatkeun pangropéa sareng perlindungan saluyu sareng spésifikasi konstruksi, sapertos dina proyek beton normal.

Paket sareng Panyimpenan

25kg / kantong, produkna kedah disimpen di tempat garing di 5-35 ℃ kalayan bulan-bulan pikeun nyerep Uap.

Émbaran Kasalametan

Inpormasi kaamanan anu lengkep, mangga parios Lambaran Data Kasalametan Bahan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami