Polycarboxylate Ether Monomer HPEG / TPEG

Pedaran pondok:

Reducer cai polarboksilat éter tingkat tinggi mangrupikeun superplasticizer generasi katilu dumasarkeun kalsium lignosulphonate sareng naphthalene sulfonate. SUNBO PC-1030 mangrupikeun bubuk anu diséépkeun anu garing, disemprot-garing anu disampurnakeun ku téknologi garing anu nyemprotkeun bubuk khusus.


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran: isopentenyl polyoxyethylene éter

Sub rumus: CH = C (CH) CHCHO (CHCHO) nH

Kelas: surfaktan nonionikt

Ngaran: methallyl polyoxyethylene éter

Rumus molekular: CH = C (CH) CHO (CHCHO) nH

Jenis: surfaktan Nonionik

01

Indikator fisik sareng kimia

TPEG

Item tés

Indéks pabrik

Metode deteksi

PH (leyuran cai 5%)

4-7

GB / 368-93

Henteu jenuh

≥0.39

QB / KLH-20

Nilai hidroksil, mgKOH / g

21-26

GB / T7384-96

Eusi PEG (%)

≤2

Kromatografi Cair

Tingkat ingetan obligasi ganda (%)

≥95

Kromatografi Cair

HPEG

Item tés

Indéks pabrik

Metode deteksi

PH (leyuran cai 5%)

4.0-5.5

GB / 368-93

Henteu jenuh

≥0.385

QB / KLH-20

Nilai hidroksil, mgKOH / g

21-26

GB / T7384-96

Eusi PEG (%)

≤1.5

Kromatografi Cair

Tingkat ingetan obligasi ganda (%)

≥95

Kromatografi Cair

Kinerja sareng Aplikasi:

TPEG

1. Produk ieu henteu-toksik, henteu ngairitasi, ngagaduhan kaleyuran cai anu saé, leyur dina cai sareng sagala rupa pelarut organik, sareng mangrupikeun bahan baku penting pikeun generasi anyar mesin lem épisiensi tinggi.

2. Distribusi beurat molekul produk ieu sempit, eusi poliétilén glikol handap, tingkat ingetan beungkeut dua kali tinggi, sareng kagiatan polimérisasi ningkat pisan. Tingkat konvérsi produk tinggi. Kinerja komprehensif agén anu saé. \

3. Agén anu ngirangan cai disintésis ku produk ieu ngagaduhan dispersi partikel épisiensi tinggi sareng kamampuan ingetan, sareng ngagaduhan pangaruh dispersi anu hadé dina seueur bahan bubuk sapertos semén. Cai mibanda tingkat pangurangan cai anu luhur sareng panggunaan semén anu handap. Kualitas semén anu ditambihkeun nyaéta 0,2% -0,5% Pangurangan cai beton, tingkat pangirangan cai tiasa ngahontal langkung ti 30%.

4. Saatos nambihan agén pangirangan cai kana beton, pilem adsorpsi kabentuk dina permukaan partikel semén, anu ngalambatkeun tingkat hidrasi semén, ngajantenkeun pertumbuhan batu batu semén langkung sampurna, ngirangan kakosongan cai kapilar. évaporasi, sareng struktur jaringan langkung padet, anu tiasa ningkatkeun beton Inténsitasna langkung ti 20%. Éta tiasa dilarapkeun kana kakuatan tinggi (di luhur C60) beton komersial.

5. Agén anu ngirangan cai disintésis ku produk ieu tiasa ningkatkeun pisan réologi sareng palastik tina beton. Éta tiasa ngahontal konstruksi beton ku cara ngalirkeun diri, ngompa, sareng tanpa geter, anu tiasa ningkatkeun kagancangan konstruksi sareng ngirangan biaya konstruksi.

6. Produk ieu mangrupikeun produk héjo sareng ramah lingkungan, kontén ion klorida: ≤0.1%. Patuh sareng standar manajemén perlindungan lingkungan internasional ISO14001.

HPEG

1. Produk ieu kaleyuran cai anu saé.

2. Produk ieu nganggo katalis anu aktip pisan sareng prosés sintésis khusus. Distribusi beurat molekul sempit, eusi etilén glikol handap, sareng tingkat ingetan beungkeut dobel tinggi. Aktivitas polimérisasi ningkat pisan, tingkat konvérsi produk tinggi, produk panurun cai asam polikarboksilat disintésis ku produk ngagaduhan kontén anu épéktip tinggi, sareng panurun cai ngagaduhan kinerja komprehensif anu hadé.

3. Performa sareng kualitas indéks panurun cai sintétik:

1) Kinerja biaya tinggi. Dina kasus ngahontal tingkat pangurangan cai anu sami, éta ngagaduhan kinerja biaya anu tinggi.

2) Campuran lemah sareng tingkat pangurangan cai anu luhur. Likur indung agén pangirangan cai sareng eusi padet 20% sareng tingkat pangirangan cai 1,0% (jumlah bahan semén) tiasa ngahontal 30-35%.

3) ingetan plastikitas anu saé. Kaleungitan beton saatos 1 jam alit.

4) Daya tahan anu saé. Bisa pisan ngirangan konsumsi cai sareng ningkatkeun daya tahan beton.

5) Héjo sareng perlindungan lingkungan. Dina prosés produksi panurun cai, teu aya formaldehida sareng ion klorida anu ngabahayakeun lingkungan, sareng kandungan sulfat kirang.

Bungkus Spesifikasi:

keureutan padet nyaéta 25KG / kantong;

Agén cair eusi 60%: 1000 kg / kendang, cai ageung, kantong cair kontainer

Transportasi sareng Panyimpenan:

Produk ieu henteu-toksik, henteu bau, teu kaduruk, panyimpenan kimia umum sareng transportasi. Simpen dina gudang anu tiis, garing sareng berventilasi.

Hirup rak:

sataun (disimpen panutup dina suhu kamar)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali