Shandong Gaoqiang nyumbangkeun artos pikeun pendidikan

"Hatur nuhun ka General Manager Zhu, hatur nuhun ka Shandong Gaoqiang, kami bakal diajar sacara saé saatos lebet universitas sareng mayar masarakat ..." "," Hatur nuhun Manager Zhu, hatur nuhun ka perusahaan parantos ngabantosan kami pikeun proyék pencahayaan désa Jiujianpeng .. ., hatur nuhun anu tulus henteu tiasa lirén ngupingkeunana.

1001

Upacara sumbangan diayakeun di Komite Désa Jiujianpeng di Pingyi County tanggal 26 Agustus. Mr Zhu Mengshou, manajer umum Shandong Gaoqiang New Material Technology Co., LTD nyumbangkeun fasilitas cahaya sareng bahan pikeun lima murid miskin sareng Jiujianpeng di Pingyi County. Langkung langkung ti 10 urang ngahadiran upacara sumbangan dua kagiatan kasejahteraan umum, kalebet Zhang Guanlin, wakil sekretaris panitia Partai Komunis di Pingyi County, Jiao Dale, sekretaris Komite Partai di pingyi County, Ji Dayong, sekretaris munggaran Jiujianpeng, sareng Meng Ding, wakil sekretaris Jiujianpeng.

1002

Dina tempat sumbangan, GM Zhu masihan 4, 000 yuan ka masing-masing tina lima murid miskin anu badé lebet kana universitas. Anjeunna komunikasi sareng murid-murid anu miskin, ngagaduhan pamahaman anu jero ngeunaan ulikan sareng kahirupan aranjeunna, Bagikeun pangalaman pertumbuhanana sareng murid, sareng ngajar aranjeunna pikeun salawasna bersyukur pikeun naon anu aranjeunna pelajari sareng mayar kampung halaman sareng masarakatna ku tindakan praktis.

1003

Dina waktos anu sasarengan, Saatos diajar kaayaan ékonomi Désa Jiujianpeng tina paguneman sareng Sekretaris Ji, Manajer Zhu nyayogikeun 10.000 yuan dukungan kauangan pikeun fasilitas pencahayaan di kampung. Diréktur désa Jiujianpeng Liu Yuefeng ngahaturkeun nuhun kana GM zhu pikeun langkah cinta ieu, sareng ngaluarkeun sertipikat ngahargaan pikeun Zhu, kota ngintunkeun sékrétaris sékrétaris munggaran musim anu dipasihkeun Zhu perusahaan cinta umum pénder.

1004

Dina akhir upacara, General Manager Zhu nyarios: Ti saprak didirikeun ampir 10 taun ka pengker, perusahaan Gao Qiang parantos nuturkeun konsép "integritas, kerja keras". Nalika ngahontal pangwangunan ékonomi perusahaan, éta penting pisan pikeun mayar masarakat, aktip ngadukung sabab miara generasi anu bakal datang, sareng ngarencanakeun aktip ngalakukeun sababaraha kagiatan kasejahteraan masarakat unggal taun ka hareup. Dina waktos anu sasarengan, éta ogé nyungkeun langkung seueur wirausaha sareng perhatosan sosial pikeun miluan kagiatan kesejahteraan umum

1002

Shandong Gaoqiang moal hilap kana maksud aslina, tetep diémutan misi, teraskeun ilubiung dina kagiatan kamasarakatan sosial sosial, ngabantosan langkung seueur jalma anu peryogi bantosan, ngalirkeun cinta, teras-terasan nyerat manah ageung, nyumbang kana bab anyar masarakat!

1005

Waktos Post: Sep-21-2020