Ngahijikeun kakuatan internal sareng nyetél balayar - Shandong Gaoqiang hasil ngayakeun rapat pelatihan téhnis

Agén pangirangan cai SNF 

Agén pangirangan cai SNF (Naphthalene based) ilahar disebut β-Naphthalene Sulphonate Formaldehyde Condensate (ngaran pondok: SNF, PNS, NSF, jst…). Éta mangrupikeun agén pangirangan cai pangageungna sareng seueur dianggo di Cina ayeuna (≥ 70%). Éta dicirikeun ku tingkat pangurangan cai tinggi (15% - 25%), henteu aya entrainment hawa, sakedik pangaruh kana waktos setting, adaptasi rélatif saé sareng semén, panggunaan komposit sareng aditif sanésna sareng harga anu kawilang murah. SNF seueur dianggo pikeun nyiapkeun fluiditas tinggi, kakuatan tinggi sareng beton kinerja tinggi. Kaleungitan konkrit sareng tambahan SNF langkung gancang. Salaku tambahan, adaptasi SNF kana sababaraha semén kedah ditingkatkeun.

001

Manajer umum perusahaan, Zhu Menshou, sasarengan sareng staf anu sumping dina rapat éta, ngabagéakeun pisan Dr. Gao. Zhu nunjukkeun yén handapeun wabah epidemi, modél prasarana ageung dibuka, perusahaan ngiringan kasempetan pangembangan sakali hirup, sareng kasempetan teras-terasan ditangtoskeun pikeun anu parantos siap. Perusahaan kedah aktip ngajajah inovasi modél bisnis, sareng terus-terusan ngabaru produk sareng modél jasa. Ngan ku terus diajar, nerapkeun naon anu parantos aranjeunna pelajari, terus-terusan nyiptakeun kaunggulan kompetitif, sareng ngawangun tim anu éfisién, perusahaan tiasa tetep éléh.

03

Rapat, Dr Gao ngadamel minuman keras indung asam karboksilat sareng ciri bahan fungsina sareng distribusi téhnik kontrol, latihan téknis, ngajelaskeun PCE minuman keras indung kalayan ciri-ciri distribusi bahan sareng sanyawa kalayan pertimbangan, PCE sareng komponén fungsina. ngeunaan sipat régulasi konkrit, campuran dina aplikasi konkrit sering kaalaman sapertos masalah sareng tindakan balas, sareng digabungkeun sareng kasus rékayasa anu téknologi anu aya hubunganana sareng penjelasan anu lengkep. Tungtungna, dina bagian interaktif loka éta, Dr. Gao ngajawab patarosan anu ditepikeun ku staf Dinas Pemasaran sareng jurusan téknis hiji-hiji, nyayogikeun ideu anu épéktip pikeun masalah konci sareng sesah anu karandapan ku staf jasa pamasaran sareng téknis dina situs proyék.

04

Ngaliwatan pelatihan ieu, para karyawan nyarios yén aranjeunna parantos seueur nguntungkeun: staf téknis perusahaan sareng staf penjualan parantos langkung ngawasa ciri-ciri minuman keras indung polikarboksilat sareng bahan fungsina ogé kanyaho téoritis sareng kaparigelan operasi téknologi kontrol compounding, sareng ogé disayogikeun dukungan teoritis pikeun perusahaan dina aplikasi téknologi aditif sareng layanan purna jual.

"Milarian tren umum, ngawangun pondasi anu kuat sareng kéngingkeun pikahareupeun". Yayasan anu hébat nyandak kawijakan anu pikaresepeun pikeun perusahaan, tapi perusahaan ngan ukur bakal tetep teu éléh upami ngalaksanakeun katerampilan internal tim, teras-terasan ngasuh produk, ningkatkeun tingkat palayanan, sareng nyumponan kabutuhan konsumén. Henteu aya tungtungna diajar sareng bajoang, tapi ngalakukeun hal anu alus, tong naroskeun ka payunna, masa depan perusahaan gao Qiang tiasa diarepkeun!


Waktos Post: Sep-21-2020