JS-104 Sanyawa polycarboxylate Superplasticizer 37.5% (Cai ngirangan jinis)

Pedaran pondok:

JS-104 mangrupikeun hasil panilitian sareng pamekaran pangénggalna perusahaan urang, nganggo poléter genep karbon monomer énggal. Jinis produk ieu tingkat réduksi cai langkung luhur, anu langkung luhur tibatan JS-103, sareng ngagaduhan performa panyalindungan slump anu luhur.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

JS-104 mangrupikeun hasil panilitian sareng pamekaran pangénggalna perusahaan urang, nganggo poléter genep karbon monomer énggal. Jinis produk ieu tingkat réduksi cai langkung luhur, anu langkung luhur tibatan JS-103, sareng ngagaduhan performa panyalindungan slump anu luhur. Éta cocog pikeun lingkungan sareng bahan goréng atanapi usum panas kalayan suhu luhur. Dibandingkeun sareng minuman keras indung asam polikarboksilat di pasar, éta tiasa ngirangan konsumsi minuman keras indung panyalindungan slump ku 20% -40%. Hal ieu utamina dianggo dina beton kakuatan tinggi kalayan sarat anu tinggi, sareng produk na utamina dianggo dina high- karéta gancang sareng karéta api-gancang, Jalan PLTA sareng proyék rékayasa ageung sanésna ngompa beton, kompak diri super cairan, kakuatan tinggi sareng beton kinerja tinggi sareng beton komersial.

Fitur Produk

1. Éta ngagaduhan tingkat pangirangan cai anu langkung luhur sareng kinerja panyalindungan slump anu langkung luhur, khususna pikeun beton anu rugi pisan dina waktosna.

2. Tingkat pangurangan cai luhur sareng laju dispersi anu handap.

3. Kinerja biaya komprehensif tinggi, utamina cocog pikeun usum panas, lingkungan suhu luhur.

Spésifikasi Produk

Barang

Unit

Standar

Penampilan

-

 cairan konéng hampang

Fluiditas

mm

240

Kapadetan

g / cm3

1.02-1.05

Eusi Padet

%

40%±1.5

Nilai PH

-

6±1

Laju Ngirangan Cai

%

25

Eusi Udara

%

3.0

nilai slump nahan (30min)

mm

200

slump ngajaga nilai(60min)

mm

170

Tingkat perdarahan tekenan atmosfir

%

20

Tingkat Tekanan Pendarahan

%

90

Klorin Ion (Dumasar Padet)

%

0,1

Eusi Alkali (Dumasar Padet)

%

5.0

Eusi Natrium Natrium

%

5.0

Kandungan Formaldehida

%

0,05

Nyusut

%

110

Waktos Konkrit Konkrit munggaran

mnt

-90 ~ + 120

Aplikasi

1. Cocog sareng beton kakuatan awal, beton kalis, beton precast, beton cor-in-place, beton aliran, beton kompak diri, beton massal, beton performa tinggi sareng beton nyanghareup, sagala jinis gedong industri sareng sipil di campuran sareng cor beton di tempat, khususna pikeun beton komersial tingkat rendah.

2. Éta tiasa dianggo saé dina karéta api-gancang, kakuatan nuklir, konservasi cai sareng proyek PLTA, subway, Jembatan ageung, jalan tol tinggi, palabuhan sareng dermaga sareng proyek-proyek gedé sareng utama nasional

3. Dilarapkeun pikeun sagala jinis konstruksi industri sareng sipil sareng stasiun campuran beton komersial

Kumaha Paké

1. Produk ieu cairan konéng henteu warnaan atanapi enteng. dosis anu disarankeun sapertos dihandap: umumna, 10% -40% minuman keras indung digunakeun pikeun nyampur bahan leutik sanésna pikeun ngajantenkeun agén pangirangan cai. Dosis agén ngirangan cai umumna 1% ~ 3% tina beurat total bahan semén .

2. Sateuacan nganggo produk ieu atanapi ngarobih jinis sareng angkutan semén sareng kerikil, perlu dilakukeun tés adaptasi sareng semén sareng kerikil. Numutkeun kana tés, nyusun proporsi agén pangirangan cai.

3. Produk ieu tiasa dianggo nyalira atanapi digabungkeun sareng minuman keras indung lambat-laun pikeun ngirangan leungitna slump beton (dibandingkeun sareng JS-101B, jumlah panggunaan minuman keras indung pelepasan lambat kedah dikirangan); Atanapi sanyawa sareng bantu fungsi pikeun kéngingkeun campuran sareng fungsi retarder / kakuatan awal / antijamur / pompa. Métode sareng kaayaan aplikasi kedah ditangtukeun ku tés sareng téknologi majemuk.

4. Produk ieu tiasa dianggo sasarengan sareng jinis-jinis campuran anu sanés sapertos agén kakuatan awal, agén entraining hawa, retarder, sareng anu sanésna, sareng kedah diuji sateuacan dianggo. Entong dicampur sareng perédam cai séri naphthalene.

5. Konkrit semén sareng rasio campuran kedah ditangtoskeun ku uji, Nalika nganggo, cai dicampur sareng diukur kedah ditambihan atanapi ditambih kana mixer beton dina waktos anu sami. Sateuacan nganggo, uji pergaulan kedah dilaksanakeun pikeun mastikeun kualitas beton.

6. Nalika aya campuran anu aktip sapertos abu ngapung sareng slag dina babandingan beton, jumlah agén anu ngirangan cai kedah diitung salaku jumlah total bahan semén.

Pakét & Pangiriman

Pakét: 220kgs / drum, 24.5 ton / Flexitank, 1000kg / IBC atanapi nalika dipénta

Panyimpenan: disimpen di gudang garing anu berventilasi 2-35sareng ngarangkep utuh, tanpa nyéépkeun, umur hirup rak sataun. Ngajagi tina sinar panonpoé langsung sareng beku

Émbaran Kasalametan

Inpormasi kaamanan anu lengkep, mangga parios Lambaran Data Kasalametan Bahan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali