JS -103 Polycarboxylate superplasticizer 50% (Tinggi Cai ngirangan jinis)

Pedaran pondok:

JS-103 mangrupikeun generasi éngkat superplasticizer asam polikarboksilat kinerja tinggi disiapkeun tina métil allyl alkohol polyoxyethylene éter macromonomer ku polimérisasi radikal bébas, éta ngandung 50% eusi padet.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

JS-103 mangrupikeun generasi éngkat superplasticizer asam polikarboksilat kinerja tinggi disiapkeun tina métil allyl alkohol polyoxyethylene éter macromonomer ku polimérisasi radikal bébas, éta ngandung 50% eusi padet. Cai gaduh tingkat pangirangan cai anu langkung luhur sareng fungsi panyalindungan slump anu tangtu, pikeun mastikeun kinerja kerja anu hadé tina beton, kakuatan anu langkung luhur sareng daya tahan anu hadé, utamina dianggo pikeun ékspor, jarak transportasi anu konsumén minuman keras ibu anu cukup lami.

Fitur Produk

1. Tingkat pangurangan cai anu langkung luhur tiasa ngahontal langkung ti 40%.

2. Viskositas lemah sareng thixotropy rendah, langkung cocog pikeun beton kalayan babandingan cai semén rendah 

Spésifikasi Produk

Barang

Unit

Standar

Penampilan

-

cairan konéng jelas atanapi hampang

Fluiditas

mm

240

Kapadetan

g / cm3

1.02-1.05

Eusi Padet

%

50%±1.5

Nilai PH

-

6±1

Laju Ngirangan Cai

%

25

Eusi Udara

%

3.0

Tingkat perdarahan tekenan atmosfir

%

20

Tingkat Tekanan Pendarahan

%

90

Klorin Ion (Dumasar Padet)

%

0,1

Eusi Alkali (Dumasar Padet)

%

5.0

Eusi Natrium Natrium

%

5.0

Kandungan Formaldehida

%

0,05

Nyusut

%

110

Waktos Konkrit Konkrit munggaran

mnt

-90 ~ + 120

Aplikasi

1. Cocog sareng beton kakuatan awal, beton kalis, beton precast, beton cor-in-place, beton aliran, beton kompak diri, beton massal, beton performa tinggi sareng beton nyanghareup, sagala jinis gedong industri sareng sipil di campuran sareng cor beton di tempat, khususna pikeun beton komersial tingkat rendah.

2. Éta tiasa dianggo saé dina karéta api-gancang, kakuatan nuklir, konservasi cai sareng proyek PLTA, subway, Jembatan ageung, jalan tol tinggi, palabuhan sareng dermaga sareng proyek-proyek gedé sareng utama nasional

3. Dilarapkeun pikeun sagala jinis konstruksi industri sareng sipil sareng stasiun campuran beton komersial

4. Cocog sareng pabrik cabang, transportasi jarak jauh 

Kumaha Paké

1. Produk ieu cairan konéng henteu warnaan atanapi enteng. dosis anu disarankeun sapertos dihandap: umumna, 5% -30% minuman keras indung digunakeun pikeun nyampur bahan leutik sanésna pikeun ngajantenkeun agén pangirangan cai. Dosis agén ngirangan cai umumna 1% ~ 3% tina beurat total bahan semén .

2. Sateuacan nganggo produk ieu atanapi ngarobih jinis sareng angkutan semén sareng kerikil, perlu dilakukeun tés adaptasi sareng semén sareng kerikil. Numutkeun kana tés, nyusun proporsi agén pangirangan cai.

3. Produk ieu tiasa dianggo nyalira atanapi digabungkeun sareng minuman keras indung lambat-laun pikeun ngirangan leungitna slump beton (dibandingkeun sareng JS-101B, jumlah panggunaan minuman keras indung pelepasan lambat kedah dikirangan); Atanapi sanyawa sareng bantu fungsi pikeun kéngingkeun campuran sareng fungsi retarder / kakuatan awal / antijamur / pompa. Métode sareng kaayaan aplikasi kedah ditangtukeun ku tés sareng téknologi majemuk.

4. Produk ieu tiasa dianggo sasarengan sareng jinis-jinis campuran anu sanés sapertos agén kakuatan awal, agén entraining hawa, retarder, sareng anu sanésna, sareng kedah diuji sateuacan dianggo. Entong dicampur sareng perédam cai séri naphthalene.

5. Konkrit semén sareng rasio campuran kedah ditangtoskeun ku uji, Nalika nganggo, cai dicampur sareng diukur kedah ditambihan atanapi ditambih kana mixer beton dina waktos anu sami. Sateuacan nganggo, uji pergaulan kedah dilaksanakeun pikeun mastikeun kualitas beton.

6. Nalika aya campuran anu aktip sapertos abu ngapung sareng slag dina babandingan beton, jumlah agén anu ngirangan cai kedah diitung salaku jumlah total bahan semén.

Pakét & Pangiriman

Pakét: 220kgs / drum, 24.5 ton / Flexitank, 1000kg / IBC atanapi nalika dipénta

Panyimpenan: Disimpen di ventilasi garing gudang tina 2-35sareng ngarangkep utuh, tanpa nyéépkeun, umur hirup rak sataun. Ngajagi tina sinar panonpoé langsung sareng beku

Émbaran Kasalametan

Inpormasi kaamanan anu lengkep, mangga parios Lambaran Data Kasalametan Bahan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali