Campuran GQ-SN Flash Seeting - Cair (Alkali-gratis)

Pedaran pondok:

GQ-SN mangrupikeun jinis akselerator beton kaayaan cair. Komponén utama GQ-SN nyaéta natrium aluminasi. Campuran dipaké utamina pikeun beton anu disemprot; éta tiasa ngagancangkeun prosés pengerasan beton sacara éfisién, sareng ngagaduhan kaunggulan kapadetan lebu handap, katahanan anu handap, cor jangka panjang anu luhur


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

GQ-SN mangrupikeun jinis akselerator beton kaayaan cair. Komponén utama GQ-SN nyaéta natrium aluminasi. Campuran dipaké utamina pikeun beton anu disemprot; éta tiasa ngagancangkeun prosés pengerasan beton sacara éfisién, sareng ngagaduhan kaunggulan tina handap debu kapadetan, ketahanan rendah, kakuatan jangka panjang anu luhur, jst. 

Fitur Produk:

1 Nyepetkeun pengerasan beton kalayan épisién. Éta tiasa ngajantenkeun waktos setting awal kirang ti 5 mnt sareng waktos setting akhir kirang ti 10 mnt.

2 Épéktip ningkatkeun kakuatan awal, sareng teu aya pangaruh kana kakuatan jangka panjang.

3 Ketahanan lemah dina ngagunakeun proporsi beton.

4 Épéktip alit, tiasa ningkatkeun rembesan cai.

5 Ngaleuleuskeun sensitipitas tina polycarboxylate water-reducer kana bahan baku, konsumsi cai sareng dosis 

Widang Aplikasi

Bahan konstruksi semén, khususna disarankeun pikeun pangwangunan semén-kakuatan awal, sapertos nyemprot mortir, beton disemprot, nyolok beton, beton lapisan torowongan, jst. 

Data Téknis / Pasipatan Khas

Kinerja

Indéks

Eusi Padet

≥42.0

Dénsitas / (g / cm3), 22 ℃

1,42 ± 0,02

Kandungan klorida / (%)

≤1.0

Eusi Alkali / (%)

≤1.0

*Pasipatan anu khas di luhur henteu mangrupikeun spésifikasi produk. 

Saran Aplikasi

Dosis: Dosis anu disarankeun nyaéta 6.0-8.0% ku beurat bahan anu ngabeungkeut. Dosis praktisna kedah dumasar kana jinis semén, suhu lingkungan, babandingan semén cai, tingkat kakuatan, téknologi konstruksi sareng sarat proyék. Disarankeun anjeun kedah nguji kinerja ngagunakeun bahan baku dina situs.

Pamakéan: Lebetkeun bahan campuran simén kana suntikan, akselerator ditambih dina nozel. Semén cai babandingan disarankeun 0.33-0.40 pikeun mortir, 0.38-0.44 pikeun beton, sareng mastikeun mortir nyemprot atanapi beton henteu ngalir, warna murni. 

Paket sareng Panyimpenan

Pakét: 200kg / kendang, 1000kg / IBC atanapi nalika dipénta.

Ingetan: Disimpen dina gudang garing anu berventilasi 2-35 ℃ sareng rangkep utuh, tanpa diséépkeun, umur rak 90 poé. Mumpuni sateuacan dianggo upami ngaleuwihan umur rak. 

Émbaran Kasalametan

Inpormasi kaamanan anu lengkep, mangga parios Lambaran Data Kasalametan Bahan.

Buklet ieu ngan ukur pikeun rujukan tapi henteu ngaku lengkep sareng henteu aya kawajiban. Punten sateuacanna kanggo uji na panerapan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami