GQ-KG (L) / 01/02 Agén Grouting Kabel

Pedaran pondok:

GQ-KG t diwangun ku bahan ékspansi mikro, pangurangan cai performa tinggi, rupa-rupa bahan polimér anorganik sareng organik ditambah PO, 42,5 semén. Fluidity alus teuing, slurry stabil, gelar keusikan alus, teu shrinkage, ékspansi saeutik, teu aya zat ngabahayakeun pikeun penguatan. Éta Gro


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran Produksi

GQ-KG t diwangun ku bahan ékspansi mikro, pangurangan cai performa tinggi, rupa-rupa bahan polimér anorganik sareng organik ditambah PO, 42,5 semén. Fluidity alus teuing, slurry stabil, gelar keusikan alus, teu shrinkage, ékspansi saeutik, teu aya zat ngabahayakeun pikeun penguatan. Éta mangrupikeun bahan grouting pikeun saluran setrés post-tensioned, sendi sareng sendi anggota beton. Kualitas produk nyumponan sarat tina TB / T3192-2008, JTG / TF 50-2011 sareng standar anu sanés

Spésifikasi Produksi

1. Kalayan fluiditas anu saé sareng sakedik rugi waktos, gampang pencét operasi pulp

2. Pangaruh ningkatna atra. Tempelna ngagaduhan kakuatan anu luhur (> 50MPa) sareng caket anu saé saatos dikeras

3. Teu aya panyusutan atanapi ékspansi saatos kondensasi, stabilitas volume anu saé

4. bubur henteu getihan, tiasa ngajaga waktos damel anu lami, gelar pengisian bubur saé

5. Alkali rendah, henteu aya korosi kana batang waja. Henteu beracun, henteu bahaya, aman pikeun kaséhatan sareng lingkungan

Aplikasi

1. Sadayana jenis karéta sareng pos - jalan ngorowotan torowongan sasak

2. Tunnel grouting pikeun struktur ageung anu prestprési

3. Ngaluhuran pembangkit listrik tenaga nuklir

4. Eureun kabocoran grouting dina sendi tina sagala rupa struktur beton

Kumaha Paké

1. Kontrol babandingan cai-semén KG (L) 010,33, KG (L) 020.28 ditangtukeun ku tés sateuacan dianggo

2. Numutkeun babandingan campuran anu parantos ditangtoskeun pikeun campuran, waktos pergaulan henteu kirang ti 4 ~ 5 menit, kedah saluyu sareng sarat aduk, nambihan cai nganggo dua padika

3. pompa grouting kedah diberesihan sateuacanna sateuacan grouting. Bubur kedah terus diaduk pikeun ngajaga kaseragaman sareng fluiditas bubur. Bubur kedah dieusian dina 30 menit

4. Pompa tekanan piston kedah dianggo pikeun grouting, sareng tekanan grouting henteu kedah langkung ageung ti 0.6mpa

5. Jinis semén anu béda-béda ti daérah ngahasilkeun anu béda ngagaduhan pangaruh hébat kana pangaruh aplikasi tina agén grouting. Disarankeun yén jumlah pergaulan terbaik tina variétas semén sareng agén grouting kedah ditangtoskeun ku tés sateuacan dianggo. Coba pilih variétas semén kalayan adaptasi anu hadé, nyusut sareng kakuatan anu luhur

Pakét & Panyimpenan

Produk ieu bubuk, dibungkus dina kantong anyaman plastik dijejeran ku pilem plastik, 40kg / kantong atanapi 50kg / kantong

Tahan hujan, beueus sareng karusakan, valid satengah taun. Produk anu henteu kaduruk sareng ngabeledug kedah leres dijaga


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali