Agén Kakuatan Awal GQ-210

Pedaran pondok:

Produk ieu didamel tina kombinasi sababaraha jinis komponén kakuatan awal. Hal ieu utamina dianggo dina sagala jinis proyék beton kalayan sarat kakuatan awal sareng dina usum-suhu handap. Kualitas produk ngahontal standar GB8076.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Produk ieu didamel tina kombinasi sababaraha jinis komponén kakuatan awal. Hal ieu utamina dianggo dina sagala jinis proyék beton kalayan sarat kakuatan awal sareng dina usum-suhu handap. Kualitas produk ngahontal standar GB8076.

Data Téknis

1. Éta ngagaduhan pangaruh kakuatan sareng paningkatan awal, sareng henteu mangaruhan tumuh kakuatan konkrit dina waktos salajengna

2. Ngaronjatkeun kagunaan beton, ningkatkeun kinerja mékanis sareng indéks daya tahan

3. Lemah alkali, henteu aya korosi pikeun penguatan; Henteu beracun, henteu bahaya, aman pikeun kaséhatan sareng lingkungan

Aplikasi

1. Sadaya jinis beton umum pikeun konstruksi suhu handap

2. Dilarukeun pikeun proyek pambangunan sipil sareng industri, jalan biasa, rékayasa Kelautan, palabuhan, kakuatan listrik sareng proyek sanés

3. Éta tiasa dianggo dina kombinasi sareng campuran anu sanés

Kumaha Paké

Dosis: bubuk sareng cair 2.0 ~ 3.0% (diitung ku jumlah total bahan semén)

Bubuk sareng agrégat tiasa ditambihkeun kana mixer dina waktos anu sami, cairan sareng cai pergaulan tiasa ditambih dina waktos anu sami, sareng sacara tepat manjangan waktos pergaulan.

Paket sareng Panyimpenan

Bubuk kanggo bungkus kantong anyaman plastik, 50㎏ / kantong; Cairan pikeun kendang, 200 ~ 250㎏ / kendang, atanapi angkutan tank ageung

Kedah dijaga di tempat anu tiis sareng garing, dijaga tina hujan, beueus sareng karusakan. Produk anu henteu kaduruk sareng ngabeledug kedah leres dijaga.

Mangsa validitas nyaéta 1 taun, saatos béakna, éta kedah ditangtoskeun ku tés


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami