GQ-208 Sékrési Agén Bahan Béak

Pedaran pondok:

GQ-208 diwangun ku komponén pangirangan cai sareng rupa-rupa anorganik, komponén antibén organik sareng komponén kakuatan awal. Utamana dianggo dina pangwangunan usum salju tina sagala jinis beton cor-in-place, beton precast. Kualitas produk pikeun JC475 sareng standar sanés.


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran Produksi

GQ-208 diwangun ku komponén pangirangan cai sareng rupa-rupa anorganik, komponén antibén organik sareng komponén kakuatan awal. Utamana dianggo dina pangwangunan usum salju tina sagala jinis beton cor-in-place, beton precast. Kualitas produk pikeun JC475 sareng standar sanés

Spésifikasi Produksi

1. Éféktif ngirangan titik katirisan cai gratis dina beton pikeun nyegah ibun.

2.Promosikeun hidrasi semén dina kaayaan suhu anu handap, ningkatkeun kakuatan awal beton, ningkatkeun kamampuan tahan ibun

3. Éta ngagaduhan karakteristik kakuatan awal, paningkatan, pangurangan cai sareng perangkap udara. Éta tiasa dianggo salaku agén kakuatan awal.

4. Ngaronjatkeun sipat fisik sareng mékanis tina beton, ningkatkeun indéks daya tahan

5. Alkali rendah, henteu aya korosi kana batang waja. Henteu beracun, henteu bahaya, aman pikeun kaséhatan sareng lingkungan

Aplikasi

1. Cocog sareng pangwangunan usum salju tina sagala jinis beton cor-in-place, beton precast, sagala jinis mortir, jsb

2. Éta tiasa dianggo dina usum pangwangunan jalan, bandara, Sasak, kakuatan listrik, konservasi cai, palabuhan sareng proyek konstruksi sipil sareng industri

3. Éta tiasa digabungkeun sareng agén ngirangan cai pikeun nyiapkeun beton plastik sareng beton pompa

4.D3 lumaku pikeun pangwangunan dina kaayaan iklim kalayan suhu anu ditangtukeun nyaéta -15 atanapi suhu alami henteu langkung handap -20 ; D4 cocog pikeun pangwangunan dina kaayaan iklim kalayan suhu anu ditangtukeun dina -10atanapi suhu alami henteu langkung handap -15

Kumaha Paké

Dosis: bubuk 2.0 ~ 3.0%; Cairanna nyaéta 2.0 ~ 3.0% (diitung ku total jumlah bahan semén).

Bubuk tiasa ditambihkeun kana mixer sasarengan agrégat; Cair tiasa dicampurkeun sareng cai campuran, pantes ningkatkeun waktos pergaulan. Cai panas kedah dianggo dina situs pangwangunan anu kaayaan sah.

Agrégat teu dicampurkeun sareng és, salju, gugus beku, sareng sajabana, sareng agrégatna tiasa dipanaskeun upami kaayaan ngamungkinkeun.

Dina usum salju beton pangwangunan salian ti anti pembekuan agén dina waktos anu sami tetep kedah leres-leres ngalaksanakeun "Peraturan téknik pangwangunan Usum Mangsa", tuang beton kedah waktosna ditutupan ku pilem plastik, nguatkeun insulasi sareng perawatan

Dosis anu optimal kedah ditangtoskeun numutkeun kaayaan suhu sareng syarat rékayasa sateuacan nganggo produk ieu

Pakét & Panyimpenan

Bubuk ku bungkus kantong anyaman plastik, 50/ kantong; Cairan ku kendang, 250/ kendang atanapi angkutan tank ageung

 

Buktos beueus, buktina suhu luhur, buktina karusakan; Mangsa validitas nyaéta 1 taun, saatos kadaluarsana, éta kedah dikonfirmasi ku tés anu tiasa dianggo deui

 

Produk ieu henteu kaduruk sareng ngabeledug, jaga leres-leres.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali