FAQ02
1. Q: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

A: Kami produsén campuran campuran beton di Cina.

2. Q: Naha anjeun tiasa nyayogikeun dukungan téknis?

A: Leres, urang tiasa nyayogikeun bantosan téhnis dina situs atanapi dina situs bantuan téknis. 

3. Q: Sabaraha kapasitas produksi anjeun?

A: Urang tiasa ngahasilkeun produk akhir 3000 Métrik Ton per bulan. 

4. Q: Naon MOQ anjeun?

A: 1 Métrik Ton. 

5. Q: Dupi anjeun nawiskeun sampel gratis?

A: Leres, kami tiasa nyayogikeun conto gratis pikeun uji coba anjeun. 

6. Q: Naon waktos pangiriman anjeun?

A: Dina 2-12 dinten saatos nampi setoran. 

7. Q: Dupi anjeun ngalakukeun OEM atanapi ODM?

A: Leres, urang tiasa. Urang tiasa ngalakukeun eusi padet 40% 50% atanapi 55%

8. Q: Naon port ékspor anjeun?

A: palabuhan Qingdao atanapi anjeun nyungkeun. 

Hoyong damel sareng urang?