shandong Gaoqiang New Material Technology Co., Ltd. perenahna di ibukota logistik Kota Linyi, kalér Cina. Pausahaan khusus dina panilitian sareng pamekaran sareng produksi, ngolah sareng ngajual produksi profesional tina campuran beton.

Shandong Gaoqiang New Material Technology Co., Ltd. ngaliput luas 14 mu, kalayan 9100 méter pasagi kanggo ngawangun daérah sareng 600 méter pasagi pikeun panilitian ilmiah sareng laboratorium. Perusahaan kami parantos ngawangun garis produksi campuran beton lengkep, analisis kimia sareng laboratorium properti fisik sareng Universitas Gedong Shandong sareng Universitas Téknik Sipil Beijing, dilengkepan alat-alat modéren pikeun ngukur sareng uji coba instrumen sareng alat skala ageung

05
01
02

Perusahaan urang gaduh grup panilitian sareng pamekaran anu kuat anu diwangun ku dokter profesional, master of Shandong University of Building. Produk utama kami nyaéta Polycarboxylate based PCE Mother Likur, Superplasticizer Slump Retention,  

Polycarboxylate dumasar Superplasticizer Cai Ngurangan Campuran.

Shandong Gaoqiang New Material Technology Co., Ltd. sok taat kana kualitas salaku pondasi, inovasi salaku kakuatan, sareng ngupayakeun ngawangun bahan pamimpin industri. Integritas, kakuatan sareng kualitas produk perusahaan urang nampi panarimaan industri. Manajer umum sareng sadaya staf di perusahaan ngabagéakeun babaturan

ti sagala rupa kahirupan pikeun nganjang, bimbingan sareng negosiasi bisnis.

06
04
03

NUNJUKkeun Kantor

101
105
102
106
103
107
104
108

TAMPILAN WILAYAH KANGGO

101
105
102
107
103
108
104
001

TAMPILAN MAKMAL

001
005
002
009
003
007
004
008