Defoamer

Pedaran pondok:

GQ Defoamer mangrupikeun deformer anu didédikasikeun pikeun superplasticizer polycarboxylate. GQ defoamer jalan gancang, stabil sareng tiasa nyegah ngahasilkeun gelembung salami lami.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

GQ Defoamer mangrupikeun deformer anu didédikasikeun pikeun superplasticizer polycarboxylate. GQ defoamer jalan

gancang, stabil sareng tiasa nyegah ngahasilkeun gelembung pikeun waktos anu lami. 

Fitur Produk:

1. Alus sipat anti-ngabuuhan sareng neken busa, henteu ngan ukur tiasa nyegah gelembung, tapi ogé ngirangan gelembung selektif

2. Henteu aya pangaruh anu ngabahayakeun kana fluiditas beton sareng mortir

3. Ngaronjatkeun kompak beton sareng mortir, sareng ningkatkeun kakuatan neken

4. Kasaluyuan anu saé sareng panurun cai polycarboxylate 

Widang Aplikasi

Disarankeun pikeun beton sareng mortir anu nungtut eusi hawa rendah. Hususna pikeun beton precast na beton nyanghareup adil anu ngagaduhan syarat anu tinggi pikeun penampilan. Éta tiasa dianggo sareng cai polikarboksilat pangurang. 

Data Téknis / Pasipatan Khas

Kinerja

Indéks

Penampilan

Yellowliquid hampang

Eusi Padet

100

nilai pH (dina 1%)

6-8

*Pasipatan anu khas di luhur henteu mangrupikeun spésifikasi produk. 

Saran Aplikasi

Dosis: 0,01% dugi ka 0,3% ku beurat panurun cai polycarboxylate, atanapi0.001 ‰ dugi ka 0,03 ‰ ku beurat beungkeutan

bahan. Dosis tiasa disaluyukeun ku tés kontén hawa hawa.

Pamakéan: Dicampur sareng panurun cai polycarboxylate dina babandingan anu tangtu, atanapi ditambih dina cai langsung. 

Paket sareng Panyimpenan

Pakét:20kg / kendang, 200kg / kendang atanapi nalika dipénta

Ingetan: Diteundeun di gudang garing anu di ventilasi 2-35 ℃ sareng rangkep utuh, tanpa diséépkeun, umur rak mangrupikeun

taun. Ngajagi tina sinar panonpoé langsung sareng beku. 

Émbaran Kasalametan

Inpormasi kaamanan anu lengkep, mangga parios Lambaran Data Kasalametan Bahan.

Buklet ieu ngan ukur pikeun rujukan tapi henteu ngaku lengkep sareng henteu aya kawajiban. Punten sateuacanna kanggo uji na panerapan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami