• Sodium Gluconate

    Sodium Gluconate

    Sodium Gluconate disebut ogé D-Gluconic Acid, Monosodium Salt nyaéta uyah natrium asam glukonat sareng dihasilkeun ku férmentasi glukosa. Éta granular bodas, padet / bubuk anu leyur pisan dina cai.
  • Polycarboxylate Ether Monomer HPEG /TPEG

    Polycarboxylate Ether Monomer HPEG / TPEG

    Reducer cai polarboksilat éter tingkat tinggi mangrupikeun superplasticizer generasi katilu dumasarkeun kalsium lignosulphonate sareng naphthalene sulfonate. SUNBO PC-1030 mangrupikeun bubuk anu diséépkeun anu garing, disemprot-garing anu disampurnakeun ku téknologi garing anu nyemprotkeun bubuk khusus.