• GQ-KG(L)/01/02 Cable Grouting Agent

    GQ-KG (L) / 01/02 Agén Grouting Kabel

    GQ-KG t diwangun ku bahan ékspansi mikro, pangurangan cai performa tinggi, rupa-rupa bahan polimér anorganik sareng organik ditambah PO, 42,5 semén. Fluidity alus teuing, slurry stabil, gelar keusikan alus, teu shrinkage, ékspansi saeutik, teu aya zat ngabahayakeun pikeun penguatan. Éta Gro
  • Defoamer

    Defoamer

    GQ Defoamer mangrupikeun deformer anu didédikasikeun pikeun superplasticizer polycarboxylate. GQ defoamer jalan gancang, stabil sareng tiasa nyegah ngahasilkeun gelembung salami lami.
  • GQ-SN Flash Seeting Admixture – Liquid (Alkali-free)

    Campuran GQ-SN Flash Seeting - Cair (Alkali-gratis)

    GQ-SN mangrupikeun jinis akselerator beton kaayaan cair. Komponén utama GQ-SN nyaéta natrium aluminasi. Campuran dipaké utamina pikeun beton anu disemprot; éta tiasa ngagancangkeun prosés pengerasan beton sacara éfisién, sareng ngagaduhan kaunggulan kapadetan lebu handap, katahanan anu handap, cor jangka panjang anu luhur
  • GQ-210 Early Strength Agent

    Agén Kakuatan Awal GQ-210

    Produk ieu didamel tina kombinasi sababaraha jinis komponén kakuatan awal. Hal ieu utamina dianggo dina sagala jinis proyék beton kalayan sarat kakuatan awal sareng dina usum-suhu handap. Kualitas produk ngahontal standar GB8076.
  • GQ-208 Compound Antifreeze Agent

    GQ-208 Sékrési Agén Bahan Béak

    GQ-208 diwangun ku komponén pangirangan cai sareng rupa-rupa anorganik, komponén antibén organik sareng komponén kakuatan awal. Utamana dianggo dina pangwangunan usum salju tina sagala jinis beton cor-in-place, beton precast. Kualitas produk pikeun JC475 sareng standar sanés.
  • Cellulose Ether HPMC for Plastering/Concrete/Grout as Water-Retaining Agent

    Selulosa éter HPMC pikeun Plastering / Concrete / Grout salaku Cai Ngajaga Cai

    HPMC pondok pikeun Hydroxypropyl Methyl Cellulose, henteu bau, teu raos, bubuk non-toksik bodas. Éta ogé éter selulosa Non-ionik. Hal ieu dianggo salaku kentel, penstabil, agén ingetan cai, emulsifier. Éta tiasa seueur dianggo dina industri sapertos bahan konstruksi, cét & palapis, cer