Selulosa éter HPMC pikeun Plastering / Concrete / Grout salaku Cai Ngajaga Cai

Pedaran pondok:

HPMC pondok pikeun Hydroxypropyl Methyl Cellulose, henteu bau, teu raos, bubuk non-toksik bodas. Éta ogé éter selulosa Non-ionik. Hal ieu dianggo salaku kentel, penstabil, agén ingetan cai, emulsifier. Éta tiasa seueur dianggo dina industri sapertos bahan konstruksi, cét & palapis, cer


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka Produk

HPMC pondok pikeun Hydroxypropyl Methyl Cellulose, henteu bau, teu raos, bubuk non-toksik bodas. Éta ogé éter selulosa Non-ionik. Hal ieu dianggo salaku kentel, penstabil, agén ingetan cai, emulsifier. Éta tiasa seueur dianggo dina industri sapertos bahan konstruksi, cét & palapis, keramik, farmasi, tuangeun, tékstil, bahan kimia tatanén. Produk kami utamina dianggo pikeun industri konstruksi. 

Spésifikasi Produk

BARANG UNIT SPESIFIKASI Téknis
    60 séri XR 75 séri XR
Eusi HYDROXYPROPYL % 7.0-12.0 4.0-12.0
Eusi METOXI % 28.0-32.0 19.0-24.0
Eusi Cai % ≤5 ≤5
EUSI EUSI % ≤5 ≤5
PH   5-8  
KEUNGGULAN MESH 80-100  
VISCOSITY MPA.S 400-200000
GEL SUHU C 56-64 68-90
TRANSMITTansi CAHAYA % ≥70 ≥70
KEPUTIHAN % ≥75 ≥75
PAKEJ HASIL G / L 370-420

Kisaran Viskositas

SPEC Jajaran VISCOSITY (MPA.S) SPEC Jajaran VISCOSITY (MPA.S)
80 5-100 15000 12000-18000
400 300-500 20000 18000-30000
800 600-900 40000 30000-50000
1500 1200-1800 75000 50000-85000
4000 3000-5600 100000 85000-130000
8000 6000-9000 150000 130000-180000
10000 9000-12000 200000 ≥180000

Aplikasi

1. Industri konstruksi: Salaku agén ngajaga cai sareng retarder mortir semén, éta ngajantenkeun mortir tiasa dipompa. Dipaké salaku bahan pengikat dina moyok, gips, bubuk dempul atanapi bahan wangunan sanés kanggo ningkatkeun aplikasi sareng manjangkeun waktos operasi Éta tiasa dianggo pikeun némpelkeun ubin keramik, marmer, hiasan plastik, témpél penguatan, sareng ngirangan jumlah semén. Pasipatan ngajaga cai HPMC nyegah témpél tina retakan sabab garing teuing gancang saatos aplikasi, ningkatkeun kakuatan saatos dikeras.

2. Industri manufaktur keramik: seueur dianggo salaku pengikat dina pembuatan produk keramik.

3. industri palapis: sakumaha kentel, dispersant sareng penstabil dina industri palapis, éta ngagaduhan kasaluyuan anu hadé dina cai atanapi pelarut organik. Salaku penghapus cet.

4. industri farmasi: bahan palapis; bahan pilem; speed-ngadalikeun bahan polimér pikeun persiapan berkelanjutan-pelepasan; penstabil; ngagantungkeun agén; meungkeut tablet; alat panyérah

5. Batur: Produk ieu ogé seueur dianggo dina industri palapis sareng percetakan tinta, kulit, industri produk kertas, pelestarian buah sareng sayuran sareng industri tekstil.

Kauntungan:

1) Kami gaduh langkung ti 16 taun pangalaman pabrik sareng tiasa nyayogikeun produk kualitas luhur.

2) Kami tiasa nawiskeun harga anu cocog sareng kalapa ka konsumén kami.

3) Salah sahiji pabrik panggedéna di Cina kalér, kapasitas produksi taunan ageung sareng ngajual ka distributor sareng sababaraha perusahaan dagang

4) Aya tim penjualan jasa téknologi propésional pikeun ngabantuan palanggan urang pikeun mendakan peunteun anu cocog gancang sareng tepat.

5) Transportasi anu merenah, caket kana Pelabuhan Tianjin. 

Paket & Panyimpenan & Transportasi:

1) Pakét Standar: Dina kantong 25kg PP jero sareng kantong PE

2) Kantong ageung atanapi bungkus khusus sanés numutkeun sarat konsumén.

3) Simpen dina lingkungan anu tiis sareng garing, ngajauhan kalembaban

4) Hirup Rak: 12 bulan

5) Quantity / 20GP: 12 Ton kalayan palét, 14 ton tanpa palét

    Kuantitas / 40GP: 24 Ton kalayan palét, 28 ton tanpa palét

FAQ 

Q1. Naha anjeun perusahaan dagang atanapi Pabrikan?
A: Kami Pabrikan, pabrik urang perenahna di Kalér Cina, caket Pelabuhan Tianjin. wilujeng sumping ka pabrik urang.

Q2. Kumaha carana urang ngajamin Kualitas Produk?
A: Sadaya bahan kedah diuji ngarujuk kana spésifikasi konci sateuacan ngabongkar momotanana.
 
Q3: Naha Sampel gratis?
A: Urang nawiskeun sampel gratis, palanggan mayar biaya pangiriman.
 
Q4: Naon istilah pamayaran anjeun?
A: T / T 30% sateuacana sareng kasaimbangan sateuacan dikantunkeun.
 
P5. Naha OKÉ pikeun nyetak logo urang dina kantong?
A: Leres. urang tiasa, punten pasihan kami desain dikonfirmasi sateuacan produksi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami