BT-303 Polycarboxylate Superplasticizer 40% (Super pelepasan pelepasan tipe slump retain)

Pedaran pondok:

BT-303 mangrupikeun generasi énggal lambat ngaleupaskeun sareng ngaleueut nahan minuman keras indung anu didamel ti TPEG ku polimérisasi radikal bébas, sareng kelompok pelepasan berkelanjutan anu anyar diwanohkeun kana sintésis.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka Produk

BT-303 mangrupikeun generasi énggal lambat ngaleupaskeun sareng ngaleueut nahan minuman keras indung anu didamel ti TPEG ku polimérisasi radikal bébas, sareng kelompok pelepasan berkelanjutan anu anyar diwanohkeun kana sintésis. Dina kaayaan basa beton, gugus pelepasan lambat dina struktur molekul produk ieu lalaunan tiasa ngaleupaskeun kelompokna kalayan fungsi dispersif, maénkeun peran terus ngabubarkeun semén, supados ngahontal peran ngahambat leungitna slump beton Éta ngagaduhan tingkat réduksi cai anu handap, tapi ngagaduhan performa panyalindungan slump anu luhur pisan. Ieu ilahar dipaké dina beton kakuatan tinggi sareng sarat anu langkung luhur pikeun kinerja panyalindungan slump, sareng produk na seueur dianggo dina ngompa beton, super-flow self-compacting sareng kakuatan tinggi beton performa tinggi sareng beton komersil pikeun karéta api-gancang, jalan tol, hidro-kakuatan sareng proyek rékayasa ageung sanés.

Fitur Produk

1. Kalayan kinerja slump super luhur, tiasa ngantep slump beton 2h tanpa rugi

2. Tingkat réduksi cai lemah umumna henteu dianggo nyalira, éta kedah digabungkeun sareng minuman keras jinis pangurangan cai.

3. Kalayan viskositas lemah sareng thixotropy, langkung cocog pikeun beton kalayan babandingan semén cai rendah

4. Waktos pelepasan langkung laun tibatan BT-302, umumna saatos 1 jam (ku robih bahan beton, bakal aya turun naek Tangtu).

Spesifikasi Produk:

Barang Standar
Penampilan  cairan konéng hampang
Dénsitas (g * cm3) 1.02-1.05
Nilai PH 6-8
Eusi Padet 40±1
Fluidity semén MM 270mm per Jam
Laju ngirangan cai 5%
babandingan tingkat perdarahan 0%
Tingkat pendarahan tekanan 30%
Eusi Udara 3%
Babandingan kakuatan 3D Komprésif 190MPa
Babandingan kakuatan 7D Komprésif 170MPa
Babandingan kakuatan 28D Komprésif 150Mpa

Aplikasi

1. Dilarukeun pikeun konfigurasi beton kakuatan awal, beton retarded, beton precast, beton cor-in-place, beton aliran, beton compacting diri, beton masal, beton performa tinggi sareng beton jelas, sadaya jinis bangunan industri sareng sipil dina beton cor-pr-cast di tempat, khususna pikeun beton komersial tingkat rendah.

2. Éta tiasa dianggo saé dina karéta api-gancang, kakuatan nuklir, konservasi cai sareng proyek-proyek hidro-listrik, subway, Jembatan ageung, jalan tol, palabuhan sareng dermaga sareng proyek-proyek gedé sareng utama nasional.

3. Lumaku pikeun sagala jinis konstruksi industri sareng sipil sareng stasion pergaulan beton komersial.

Kumaha Paké

1. Produk ieu cairan konéng henteu warnaan atanapi enteng. DosisBiasana anggo 0-30% minuman keras indung kalayan ngirangan minuman keras indung cai, sareng campuran bahan alit sanés kanggo ngajantenkeun agen pangurangan cai. Dosis agén ngirangan cai umumna 1% ~ 3% tina total beurat bahan semén.

2. Sateuacan nganggo produk ieu atanapi ngarobih jinis sareng angkutan semén sareng kerikil, perlu dilakukeun tés adaptasi sareng semén sareng kerikil. Numutkeun kana tés, nyusun proporsi agén pangirangan cai

3. Produk ieu tiasa dianggo tunggal (Biasana éta henteu tiasa dianggo dina hiji) Éta tiasa digabungkeun sareng minuman keras indung anu ngirangan cai sareng nyetél minuman keras indung anu ngencarkeun pikeun ngirangan leungitna slump beton. Atanapi sanyawa nganggo bantalan fungsional kanggo kéngingkeun campuran sareng fungsi retarder / kakuatan awal / antijamur / pompa. Métode sareng kaayaan aplikasi kedah ditangtukeun ku tés sareng téknologi majemuk

4. Produk ieu tiasa dianggo sasarengan sareng jinis-jinis campuran anu sanés sapertos agén kakuatan awal, agén entrainment udara, retarder, sareng anu sanésna, sareng kedah diuji sateuacan dianggo. Entong dicampur sareng perédam cai séri naphthalene.

5. Konkrit semén sareng rasio campuran kedah ditangtoskeun ku uji, Nalika nganggo, cai dicampur sareng diukur kedah ditambihan atanapi ditambih kana mixer beton dina waktos anu sami. Sateuacan nganggo, uji pergaulan kedah dilaksanakeun pikeun mastikeun kualitas beton

6. Nalika aya campuran anu aktip sapertos abu ngapung sareng slag dina babandingan beton, jumlah agén anu ngirangan cai kedah diitung salaku jumlah total bahan semén.

Pakét & Pangiriman

Pakét: 220kgs / drum, 24.5 ton / Flexitank, 1000kg / IBC atanapi nalika dipénta

Panyimpenan: disimpen di gudang garing anu berventilasi 2-35sareng ngarangkep utuh, tanpa nyéépkeun, umur hirup rak sataun. Ngajagi tina sinar panonpoé langsung sareng beku

Émbaran Kasalametan

Inpormasi kaamanan anu lengkep, mangga parios Lambaran Data Kasalametan Bahan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali