BT-302 Polycarboxylate superplasticizer 40% (Tinggi jinis slump tinggi)

Pedaran pondok:

BT-302 mangrupikeun generasi énggal inuman alkohol indung anu ngaleupaskeun gancang sareng slump anu didamel tina TPEG ku polimérisasi radikal bébas, sareng kelompok pelepasan anu dilestarikan anyar dikenalkeun kana sintésisna.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

BT-302 mangrupikeun generasi énggal inuman alkohol indung anu ngaleupaskeun gancang sareng slump anu didamel tina TPEG ku polimérisasi radikal bébas, sareng kelompok pelepasan anu dilestarikan anyar dikenalkeun kana sintésisna. Dina kaayaan basa beton, gugus pelepasan lambat dina struktur molekul produk ieu lalaunan tiasa ngaleupaskeun kelompokna kalayan fungsi dispersif, maénkeun peran terus ngabubarkeun semén, supados ngahontal peran ngahambat leungitna slump beton Éta ngagaduhan tingkat pangirangan cai anu handap, tapi éta ngagaduhan panyalindungan panyelepetan anu luhur pisan. Umumna digunakeun ku cai pikeun nginum minuman keras indung JS-101B sareng JS-101A, sareng sajabana, Hal ieu utamina dianggo dina beton kakuatan tinggi kalayan sarat anu langkung luhur pikeun slump kinerja panyalindungan, sareng produk na seueur dianggo dina ngompa beton, super-flow self-compacting sareng kakuatan tinggi beton performa tinggi sareng beton komersil pikeun karéta api-gancang, jalan tol, hidro-kakuatan sareng proyek rékayasa ageung sanés.

Fitur Produk

1. Alkohol indung lambat-pelepasan langkung gancang dibébaskeun tibatan minuman keras ibu BT-303. Waktos pelepasan umumna saatos 30min (numutkeun kana matéri yén waktos pelepasan mangrupikeun bédana)

2. Kalayan kinerja slump super luhur, tiasa ngantep slump beton 2h tanpa rugi

3. Laju réduksi cai lemah umumna henteu dianggo nyalira, éta kedah digabungkeun sareng minuman keras jinis pangurangan cai

4. Kalayan viskositas lemah sareng thixotropy, langkung cocog pikeun beton kalayan babandingan semén cai rendah

Spésifikasi Produksi

Barang Standar
Penampilan cairan konéng hampang
Dénsitas (g * cm3) 1.02-1.05
Nilai PH 6-8
Eusi Padet 39%±1
semén fluidity mm ( 270mm / Hr
Laju ngirangan cai 5%
babandingan tingkat perdarahan 0%
Tingkat pendarahan tekanan 30%
 Eusi Udara 3%
Ingetan slump mm (30min) 200mm
Ingetan slump mm (60min) 170mm
Babandingan kakuatan 3D Komprésif 190MPa
Babandingan kakuatan 7D Komprésif 170MPa
Babandingan kakuatan 28D Komprésif 150Mpa

Aplikasi

1. Dilarukeun pikeun konfigurasi beton kakuatan awal, beton retarded, beton precast, beton cor-in-place, beton aliran, beton compacting diri, beton masal, beton performa tinggi sareng beton jelas, sadaya jinis bangunan industri sareng sipil dina beton cor-pr-cast di tempat, khususna pikeun beton komersial tingkat rendah.

2. Éta tiasa dianggo saé dina karéta api-gancang, kakuatan nuklir, konservasi cai sareng proyek-proyek hidro-listrik, subway, Jembatan ageung, jalan tol, palabuhan sareng dermaga sareng proyek-proyek gedé sareng utama nasional.

3. Dilarukeun pikeun sagala jinis konstruksi industri sareng sipil sareng stasiun campuran beton komersial.

Kumaha Paké

1. Produk ieu cairan konéng henteu warnaan atanapi enteng. DosisBiasana anggo 0-20% minuman keras indung kalayan ngirangan minuman keras indung cai, sareng campuran bahan alit sanés kanggo ngajantenkeun agen pangirangan cai. Dosis agén ngirangan cai umumna 1% ~ 3% tina total beurat bahan semén.

2. Sateuacan nganggo produk ieu atanapi ngarobih jinis sareng angkutan semén sareng kerikil, perlu dilakukeun tés adaptasi sareng semén sareng kerikil. Numutkeun kana tés, nyusun proporsi agén pangirangan cai.

3. Produk ieu tiasa dianggo tunggal (Biasana éta henteu tiasa dianggo dina hiji) Éta tiasa digabungkeun sareng minuman keras indung anu ngirangan cai sareng nyetél minuman keras indung anu ngencarkeun pikeun ngirangan leungitna slump beton. Atanapi sanyawa nganggo bantalan fungsional kanggo kéngingkeun campuran sareng fungsi retarder / kakuatan awal / antijamur / pompa. Métode sareng kaayaan aplikasi kedah ditangtukeun ku tés sareng téknologi majemuk

4. Produk ieu tiasa dianggo sasarengan sareng jinis-jinis campuran anu sanés sapertos agén kakuatan awal, agén entrainment udara, retarder, sareng anu sanésna, sareng kedah diuji sateuacan dianggo. Entong dicampur sareng perédam cai séri naphthalene.

5. Konkrit semén sareng rasio campuran kedah ditangtoskeun ku uji, Nalika nganggo, cai dicampur sareng diukur kedah ditambihan atanapi ditambih kana mixer beton dina waktos anu sami. Sateuacan nganggo, uji pergaulan kedah dilaksanakeun pikeun mastikeun kualitas beton

6. Nalika aya campuran anu aktip sapertos abu ngapung sareng slag dina babandingan beton, jumlah agén anu ngirangan cai kedah diitung salaku jumlah total bahan semén.

Pakét & Pangiriman

Pakét: 220kgs / drum, 24.5 ton / Flexitank, 1000kg / IBC atanapi nalika dipénta

Panyimpenan: disimpen di gudang garing anu berventilasi 2-35sareng ngarangkep utuh, tanpa nyéépkeun, umur hirup rak sataun. Ngajagi tina sinar panonpoé langsung sareng beku

Émbaran Kasalametan

Inpormasi kaamanan anu lengkep, mangga parios Lambaran Data Kasalametan Bahan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali