shandong Gaoqiang New Material Technology Co., Ltd.

Shandong Gaoqiang New Materials Technology Co., Ltd. diadegkeun dina 2012, kalayan modal anu kadaptar 97 juta yuan, Éta mangrupikeun perusahaan éntitas produksi modél modern anu tujuanna pikeun ngahémat énergi sareng perlindungan lingkungan, khusus ngalayanan industri beton sareng industri konstruksi, ngahijikeun panilitian ilmiah , produk sareng penjualan.

Perusahaan perenahna di jalan Taiping, Kacamatan Hedong, Kota Linyi, Propinsi Shandong, ngaliput daérah 9100 méter pasagi. Éta ngagaduhan langkung ti 60 pagawé, tim R&D téknis anu kuat sareng téknologi produksi anu paling maju di Cina. Perusahaan gumantung ka sistem R&D anu sampurna, sistem jaminan kualitas sareng tim pamasaran anu saé, nilai produksi taunan ngahontal 270 jutaan yuan, perusahaan parantos lulus Sértipikasi produk Railway CRCC, Sertifikasi Sistem Manajemen Kualitas, Sértipikasi Sistem Manajemen Lingkungan, Sértipikasi Sistem Manajemen Kaséhatan sareng Kasalametan Kerja, Kredit Perusahaan Sertifikasi Peunteun sareng sertifikasi industri anu aya hubunganana, sareng éta mangrupikeun anggota Asosiasi Campuran Cina.

04

Migawé bareng sareng Akademi Cina ngeunaan élmu wangunan, Universitas Téknik Sipil sareng Arsitéktur Beijing sareng Universitas Gedong Shandong. Perusahaan parantos damel ditutup pikeun ngembangkeun séri beton kinerja tinggi héjo, Kalebet produksi sintétik tina peredam cai épisiensi tinggi (bantosan Polycarboxylic, alifatik) agén ngompa, kakuatan anti héjo mimiti, retarder, agén setting gancang, agén porositas porosity sareng seueur produk anu sanés, Hal ieu seueur dianggo dina pangwangunan industri sareng sipil, rékayasa kota, jembatan sareng jalan, konservasi cai sareng PLTA, karéta gancang sareng konci nasional sanés proyék. Perusahaan parantos ngiringan ngiringan dina proyék skala ageung domestik sapertos Weilai High Speed ​​Rail, Lunan High Speed ​​Rail, South Jiangsu River High Speed ​​Rail, Lianxu High Speed ​​Rail, Jintai Railway, Brunei Expressway, Zaohe Expressway, Beijing-Taiwan Expressway Reconstruction sareng Ngembangna, Xintai Expressway, Qili Expressway, Puyan Expressway, Yimeng Pumped Storage Power Station, Huai'an Express way ,, Xuzhou Yingbin Avenue, Qingdao Metro sareng seueur proyek-proyek domestik ageung anu sanés, Éta parantos ngawangun hubungan koperasi anu padet sareng seueur perusahaan infrastruktur anu ngarah kana perusahaan perusahaan sapertos China Railway, China Railway Construction, China Komunikasi Konstruksi, China Construction, China Metalurgi, China Nuclear Construction, China Power konstruksi sareng China Energy Energy.

Perusahaan parantos teras-terasan nuturkeun filosofi bisnis '' Jantenkeun Élmu sareng téknologi ngahijikeun kana konstruksi, Jantenkeun dunya janten aman. "Operasi dina iman anu saé sareng berkembang sacara mantep, kalayan kualitas salaku inti sareng sadaya pelacak saatos jasa penjualan salaku garansi, sareng kéngingkeun dukungan sareng cinta seueurna perusahaan koperasi, gaya mérek kakuatan anu luhur beuki kuat, kalayan ngembang pesat moméntum. Perusahaan daék Gotong royong sareng kolega anu saé kalayan tujuan sumbangan kanggo pamekaran bisnis konstruksi nasional. Kami tulus ngundang jalma-jalma anu aya visi ngahijikeun sareng urang pikeun nyiptakeun masa depan anu langkung saé!

05
02
01

Budaya Perusahaan

02-2

Filsafat Perusahaan

Integritas ngarahkeun pamekaran, Layanan nyiptakeun mérek, Hasil komunikasi dina Win-win.

Misi Perusahaan

Nyiptakeun pasar, mingpin pasar sareng ngalayanan pasar.

Konsép Manajemén

Di motivasi ku konsolidasi, dikumpulkeun ku karir, dibentuk ku budaya.