gaoqiang about us
Polycarboxylate Superplasticizer Powder
Cement Additive
about us

Ngeunaan parusahaan urang

Naon anu urang lakukeun?

Shandong Gaoqiang New Material Technology Co., Ltd. diadegkeun dina 2012, kalayan modal anu kadaptar ti 117 juta yuan, Éta mangrupikeun perusahaan éntitas produksi modél modern anu tujuanna pikeun ngahémat énergi sareng perlindungan lingkungan, ngahususkeun ngalayanan industri beton sareng industri konstruksi, ngahijikeun panilitian ilmiah , produk sareng penjualan…

tingali langkung

Produk panas

Produk urang

HUBUNGI URANG Pikeun ALBUM SAMPEL LEUNGEUN

Numutkeun Kabutuhan Anjeun, Ngepaskeun Kanggo Anjeun, sareng Nyayogikeun Anjeun Produk Anu Langkung Berharga.

PISAN AYEUNA
  • We can provide free sample for your testing for our old customer, For the new customer, free sample is also available.just hope you could pay sample freight.

    Layanan Sampel Kami

    Kami tiasa nyayogikeun sampel gratis pikeun uji coba anjeun pikeun palanggan lami kami, Kanggo palanggan énggal, sampel gratis ogé sayogi. Mung mudah-mudahan anjeun tiasa mayar angkutan barang sampel.

  • Our Company has built a complete concrete admixture production line,chemical analysis and physical property laboratory. We have a strong research and development group consisting professional doctors,masters.

    Layanan Téhnologi Kami

    Perusahaan kami parantos ngawangun garis produksi campuran campuran beton lengkep, analisis kimia sareng laboratorium properti fisik. Kami gaduh grup panilitian sareng pamekaran anu kuat anu diwangun ku dokter profesional, master.

  • Our Company has complete system, you can get professional support, guaranteed service from our company

    Jasa Penjualan Kami

    Perusahaan kami ngagaduhan sistem anu lengkep, anjeun tiasa kéngingkeun dukungan profesional, dijamin jasa ti perusahaan urang

Inpormasi pangénggalna

wartos

Hégél ngagungkeun kasuksésan pangwangunan halaman wéb ...

Héjo ngagungkeun kasuksésan pangwangunan halaman wéb Shandong Gaoqiang New Material Technology Co., LTD Shandong Gaoqiang New Material technology Co., Ltd. perenahna di kota Linyi anu éndah, perusahaan mangrupikeun pengolahan aditif konkrit sareng penjualan produksi profesional sareng proc. ..

Ngahijikeun kakuatan internal sareng nyetél balayar —...

Ngahijikeun kakuatan internal sareng nyetél sailing - Shandong Gaoqiang suksés ngayakeun rapat pelatihan téhnis SNF ngirangan cai agén SNF (Naphthalene based) agén ngirangan cai ilahar disebut-Naphthalene ...

Shandong Gaoqiang nyumbangkeun artos pikeun pendidikan

Shandong Gaoqiang nyumbangkeun artos pikeun pendidikan "Hatur nuhun ka General Manager Zhu, hatur nuhun ka Shandong Gaoqiang, kami bakal diajar sacara saé saatos lebet universitas sareng males ka masarakat ..." "," Hatur nuhun ka Manajer Zhu, hatur nuhun ka perusahaan pikeun ...